Video: Diepste punt in Driebergen-Zeist

Nieuws

7 februari 2019

In het stationsgebied Driebergen-Zeist hebben we afgelopen weken toegewerkt naar het diepste punt van het project. Een groep studenten van de Hogeschool van Amsterdam heeft hiervan een serie leuke vlogs gemaakt. Ook benieuwd naar hoe het eraan toegaat op de bouwplaats? Bekijk de trailer hier.

Bekijk: Het Diepste Punt in Driebergen-Zeist trailer

Station Driebergen-Zeist gaat ondergronds

ProRail, BAM en Arcadis zijn al een tijdje bezig met de vernieuwing van stationsgebied Driebergen-Zeist. Zo is er al een drukke overweg opgeheven; de Hoofdstraat gaat nu onder de sporen door. Het nieuwe stationsplein ligt straks ook onder de sporen, net als de grote fietsenstalling. 

Swingende vlogs over het diepste punt

De bouwkuip voor station en fietsenstalling staat nu nog onder water. Op de bodem is het diepste punt bereikt. Duikers zijn daar bezig geweest met de afwerking, best een spannende klus. Studenten van de Hogeschool Amsterdam maakten voor hun afstuderen vier videoblogs over Driebergen-Zeist. Ze zijn komende dagen te zien op stationdriebergenzeist.nl. Wat ons betreft geslaagd! 

 

Meer over:

Meer nieuws

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers