Video: Vader en dochter delen spoorpassie

Nieuws

2 februari 2017

Theo van Iersel is de 3e generatie met een liefde voor het spoor in zijn familie. Hij kon het niet laten en heeft zijn dochter Vicky ook met het 'spoorvirus' besmet, beiden werken voor ProRail. Vicky is dan ook alweer de 4e generatie binnen de familie van Iersel die in de spoorsector werkzaam is. Op naar generatie 5?

Bekijk: Vader en dochter met een passie voor het spoor

Wat doet ProRail?

ProRail is verantwoordelijk voor het spoorwegnet van Nederland: aanleg, onderhoud, beheer en veiligheid. We verdelen als onafhankelijke partij de ruimte op het spoor, regelen alle treinverkeer, bouwen en beheren stations en leggen nieuwe sporen aan. Ten slotte onderhouden we bestaande sporen, wissels, seinen en overwegen.

ProRail zorgt voor een veilig, betrouwbaar, punctueel en duurzaam spoornetwerk en comfortabele stations, in samenspel met vervoerders en partners. We werken efficiënt en kostenbewust aan een spoornet waarop het aangenaam reizen is en goederen onbelemmerd vervoerd kunnen worden.

 

 

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers