Voortgang project en afsluiting Bankstraat in de week van 9 en 16 april

Nieuws

3 april 2018

De afgelopen periode heeft aannemerscombinatie Onderspoor alle vloeren aangebracht van de toeritten die onderdeel uitmaken van de nieuwe tunnel onder het spoor. Onderspoor werkt momenteel aan de wanden van de toeritten. De betonbouw ervan zal in april - mei zijn afgerond. Daarna volgt er een periode van afbouw met onder andere het aanbrengen van de verlichting, groene bermen en geleidingswanden. De verwachting is dat komende zomer de uitvoeringswerkzaamheden van de nieuwe tunnel onder het spoor zijn afgerond.

Afsluiting Baankstraat in de week van 9 en 16 april

Op woensdag 11, donderdag 12, vrijdag 13 en maandag 16 en dinsdag 17 april sluit Onderspoor de Baankstraat af voor doorgaand verkeer. Die dagen rijden er veel vrachtwagens om het overtollige grond af te voeren van het bouwterrein. Voor aanwonenden, nood- en hulpdiensten en buslijn 540 blijft de Baankstraat bereikbaar. Overig verkeer wordt omgeleid via de aangegeven omleidingsroutes.

 

Meer over:

Meer nieuws

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers