Waar timmeren we dit weekend aan het spoor?

Het Nederlandse spoornetwerk wordt zeer intensief bereden en moet goed worden onderhouden. Dat doen we zoveel mogelijk in het weekend. Ook op 17 en 18 september. Check dus vóór vertrek je reisplanner.
Het spoor vergt goed onderhoud
Het spoor vergt goed onderhoud

Waar gaan we aan het werk?

Vanaf half december rijden er 4 in plaats van 2 Intercity's per uur tussen  Almere Oostvaarders en Schiphol. Daarom moeten we het spoor aanpassen. Komend weekend werken we verder aan de geluidsschermen, dus geen treinen maar bussen. Tussen Groningen en Leeuwarden vernieuwen we het spoor en gaan we aan de slag bij de spoorbrug bij Zuidhorn. Tussen Arnhem en Winterswijk werken we op zondag aan verbetering van de kasten van technische installaties langs het spoor, om ze beter weerbestendig te maken. Tussen Den Haag en Leiden werken we aan de perrons van station Voorschoten en aan nieuwe seinverlichting bij Den Haag Mariahoeve. Tussen Eindhoven en Weert vernieuwen we spoorstaven, ballast en dwarsliggers. Verder werken we tussen Utrecht en Breukelen en Rotterdam en Gouda. Best veel werkzaamheden dus, alles om het spoor in goede conditie te houden.

Check vóór vertrek je Reisplanner

De werkzaamheden hebben gevolgen voor het treinverkeer. Als je de trein wilt nemen, check dan vóór vertrek je Reisplanner.

Gepubliceerd op