Veel zomerwerk op de planning

Ook deze zomer werken we op verschillende plekken aan spoor en stations. Dit jaar meer dan ooit. Reizigers dienen rekening te houden met minder of geen treinen en omwonenden met eventuele overlast.

Lees meer

Waar vind ik informatie?

Nieuws

8 februari 2019

In opdracht van ProRail werkt aannemer Strukton Rail aan het spoor. Dit gebeurt van maandag tot en met vrijdag tussen 7.00 en 19.00 uur. Soms is het nodig in het weekend of in de nacht te werken. U wordt dan op de hoogte gesteld over het soort werkzaamheden en wat dat voor de omgeving en voor u als omwonende en/of reiziger betekent. Bijvoorbeeld over de eventuele overlast of hinder die u kunt ervaren over de bereikbaarheid en veiligheid in uw omgeving. Maar ook welke hinder of overlast Strukton verwacht van geluid, stof of licht.

Vragen en/of klachten

Heeft u vragen of klachten? Dan kunt u Strukton Rail rechtstreeks bereiken via telefoonnummer 0541 - 58 41 11.

Meer informatie

Meer informatie staat op onderstaande websites en in de weekbladen.
Zevenaar:
Montferland:

Doetinchem (Wehl):

Uitnodiging inloopbijeenkomst Wehl

Strukton Rail nodigt u uit voor een inloopbijeenkomst op dinsdag 19 maart in locatie Reuring, Kerkplein 14 in Wehl tussen 18.00 uur tot 20.00 uur.

Op deze avond zijn medewerkers van Strukton Rail en ProRail aanwezig om u te informeren over de planning van de werkzaamheden, bouwwegen en -terreinen, wegafsluitingen etc. Ook kunnen zij uw vragen, bijvoorbeeld over de gevolgen van het werk op de directe omgeving, aan de hand van tekeningen beantwoorden.

Inloopmomenten in Zevenaar

Voor meer informatie bent u van harte welkom op de Lentemorgen 5 in Zevenaar. Hier kunt u ook tekeningen inzien. Een medewerker van Strukton Rail staat u graag te woord. Vanaf 4 februari kunt u hier elke eerste maandag van de maand van 12.00 tot 13.00 terecht met vragen en opmerkingen.

Inloopmomenten in Didam 

Voor meer informatie bent u van harte welkom in het informatiecentrum van het Centrumplan aan de Raadhuisstraat 14 (voormalig gemeentehuis) in Didam. Vanaf 4 februari kunt u hier elke vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur terecht met vragen en opmerkingen.

 

Meer over:

Meer nieuws

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers