Waar werken we dit weekend?

Nieuws

1 oktober 2015

Ga je dit weekend nog hutspot eten tijdens het Leidens Ontzet, interieur ideeën opdoen tijdens de Woonbeurs of op dierendag naar Berkenhof Tropical Zoo en Vlindertuin in het Zeeuwse Kwaddendamme. Let dan goed op, want we zijn druk bezig met werkzaamheden aan het spoor.

Roosendaal  – Vlissingen

In Zeeland zijn we op tal van plekken bezig. Zo krijgt het station van Oost-Souburg nieuwe perrons en zijn onze mensen druk bezig bij Goes met het plaatsen van raildempers. Om het werk zo snel en effectief mogelijk te doen rijden er geen treinen. NS zet stop- en snelbussen in.

Ede-Wageningen – Nijmegen

Ook tussen Ede-Wageningen en Nijmegen zijn we druk bezig. Tussen Nijmegen en Mook wordt 800 meter spoor compleet vernieuwd. Tussen Ede en Wolfheze pakken we onder meer twee overwegen aan. Op het traject kun je de bus pakken, maar omreizen met de trein kan ook.

Zandvoort aan Zee-Haarlem

Nog even de laatste zonnestralen meepakken op strand? Houd dan rekening met de werkzaamheden tussen Haarlem en Zandvoort. Daar wordt onder meer nieuwe ballast (die steentjes tussen het spoor) aangebracht. Tussen Haarlem en Zandvoort rijden bussen.

Amsterdam CS-Amersfoort/Lelystad Centrum

We zijn bezig met het vernieuwen van het spoor bij het oostelijk eiland in Amsterdam. Dit betekent dat er nieuw spoor wordt gelegd. We halen eerst het oude spoor weg (en zonder rails kunnen treinen niet rijden) om er nieuwe voor in de plaats te leggen. Daardoor kunnen er geen treinen rijden tussen Amsterdam Centraal en Amsterdam Muiderpoort. Dit heeft invloed op de intercityverbinding tussen Amsterdam Centraal en Amersfoort/Lelystad Centrum.

Ga je op reis met de trein. Check dan voor je vertrek de reisplanner van NS voor de meest actuele reisinformatie.

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers