Waar werken we in het weekend van 11/12 februari?

Nieuws

10 februari 2017

ProRail onderhoudt en vernieuwt het spoor en vaak is dat in weekenden. Waar zijn we dit weekend aan het werk?

Arnhem-Utrecht

Op zaterdag 11 en zondag 12 februari werkt ProRail dag en nacht aan het spoor tussen Wolfheze en Oosterbeek. We vernieuwen spoorstaven, spoorbielzen en spoorgrind. Eens in de zoveel tijd is dat nodig, want alles wat buiten ligt wordt veel gebruikt en slijt daardoor. Zo voorkomen we storingen in de toekomst en zorgen we voor veilig en betrouwbaar treinverkeer.

Alkmaar/Hoorn-Amsterdam

In één van tunnelbuizen van de Hemtunnel brengen we branddeuren aan en noodverlichting. Daardoor rijden er minder treinen tussen Alkmaar/Hoorn en Amsterdam. 

Schiphol

Diverse werkzaamheden tussen Schiphol Airport en Amsterdam Bijlmer Arena/Lelystad/Amersfoort en daardoor minder treinen en businzet. We werken aan spoorvernieuwing bij Amsterdam (ballast en dwarsliggers) en op station Amsterdam Zuid zijn we bezig met voorbereidend werk om perronkappen te kunnen verlengen, zodat reizigers droog staan in de toekomst.

Reisplanner

In alle gevallen geldt: plan je reis voor een goed reisadvies via de reisplanner. Deze planners houden rekening met de werkzaamheden en geven automatisch aan hoe je je bestemming kunt bereiken.

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers