Drie minuten stil

Aanstaande zaterdag 20 april, om 22.30 uur, ligt het treinverkeer drie minuten stil. Het is een signaal: geweld in het openbaar vervoer moet stoppen. ProRail ondersteunt dit protest.

Lees meer

Wat gebeurt daar aan de Kanaalweg?

Nieuws

27 januari 2019

Een mooi winters tafereel van de bouwplaats aan de Kanaalweg in Dieren vorige week... Op het eerst gezicht lijkt het of er niet zoveel gebeurt, maar schijn bedriegt! Onder maaiveldniveau is de afgelopen maanden veel werk verzet.

Voorbouw op locatie

Ter hoogte van de Kanaalweg is aannemer BAM Infra een deel van de de tunnelbak aan het voorbouwen op locatie. Nadat in oktober en november damwanden onder het spoor en in de grond waren aangebracht, kon er gestart worden met het afgraven van de grond. Zo ontstond er ruimte om de tunnelbak voor te bouwen. Bovenstaande foto’s geven een beeld van de bouw van de tunnelbak.

In het weekend van 23 maart wordt de tunnelbak in het spoor geschoven. Tot die tijd wordt er hard doorgewerkt. Sneeuw of geen sneeuw….


 

Meer over:

Meer nieuws

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers