Veel zomerwerk op de planning

Ook deze zomer werken we op verschillende plekken aan spoor en stations. Dit jaar meer dan ooit. Reizigers dienen rekening te houden met minder of geen treinen en omwonenden met eventuele overlast.

Lees meer

Wat is jouw goede voornemen?

Nieuws

6 januari 2017

Je kunt natuurlijk van alles bedenken om te gaan doen dit jaar. Meer sporten, gezonder eten, meer rust nemen. Wij hebben ook nog een leuk voornemen voor jou: een leuke nieuwe baan bij ProRail.

Bekijk: ProRail Profiel: treinverkeersleider Marije Kraaijeveld

Jouw inzet doet ertoe

Elk jaar maken wij ruim 3 miljoen treinritten mogelijk en zorgen ervoor dat treinreizgers en goederenvracht over 7.021 kilometer spoor hun bestemming bereiken. Er is dus veel te doen. Of je dat nu doet als treinverkeersleider, ICT’er of technicus; jouw werk doet ertoe. Dankzij jouw inzet maken we met zijn allen het treinreizen en stationsbezoeken zo aangenaam mogelijk. En ontstaat er dan toch een vertraging of storing? Dan lossen we dat samen zo snel mogelijk op.

Met plezier ontwikkelen

ProRail biedt jou een plek waar je met eigen ideeën echt het verschil maakt. En wil jij je graag blijven ontwikkelen en vooruit in je carrière? Ook dan zit je goed bij ProRail. Want we zorgen voor uitgebreide opleidings- en ontwikkelmogelijkheden. Maar bovenal werk je elke dag weer met veel plezier tussen gepassioneerde vakgenoten, die inspiratie en nieuwe inzichten brengen. Zo blijf je altijd scherp.

ProRail zoekt continu professionals

ProRail is altijd op zoek naar professionals voor allerlei interessante functies. Wil je je voornemen echt snel waarmaken? Dan kun je nu direct solliciteren op bijvoorbeeld de functie van treinverkeersleider of als rail systems engineer.  Maar ga naar werkenbij prorail.nl en bekijk alle vacatures. Zie je niet direct dé baan voor jou? Gebruik dan onze jobalert. Zo krijg je altijd als eerste bericht als er een passende vacature voor je is.

 

 

 

 

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers