Veel zomerwerk op de planning

Ook deze zomer werken we op verschillende plekken aan spoor en stations. Dit jaar meer dan ooit. Reizigers dienen rekening te houden met minder of geen treinen en omwonenden met eventuele overlast.

Lees meer

Weekendwerk bij Dordrecht

Nieuws

2 februari 2017

In het weekend van 4 en 5 februari werkt ProRail aan het spoor. Bij Dordrecht werken we op zaterdag en zondag ook overdag, de overige werkzaamheden in het land doen we 's nachts. Check vóór vertrek je Reisplanner.

Wat doen we bij Dordrecht?

ProRail legt extra rails aan voor het goederenvervoer bij Dordrecht. Dit weekend vervangen we vijfduizend houten spoorbielzen door betonnen dwarsliggers. In het voorjaar volgt nog een werkweekend om de rails af te maken. Daarna is er meer ruimte in het spoor voor goederenvervoer.

Check je Reisplanner

Door de werkzaamheden is op 4 en 5 februari beperkt treinverkeer mogelijk van, via en naar Dordrecht. Op sommige trajecten rijden bussen in plaats van treinen. Dus check je Reisplanner voordat je vertrekt.
 
 

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers