Veel zomerwerk op de planning

Ook deze zomer werken we op verschillende plekken aan spoor en stations. Dit jaar meer dan ooit. Reizigers dienen rekening te houden met minder of geen treinen en omwonenden met eventuele overlast.

Lees meer

Weekendwerk: opgelet tussen Rotterdam en Gouda

Nieuws

17 februari 2017

Om ons druk bereden spoornetwerk in goede conditie te houden werkt ProRail in het weekend van 18 en 19 februari op verschillende plaatsen in het land aan het spoor. Komend weekend doen we dat vooral 's nachts. Tussen Rotterdam en Gouda werken we ook overdag. Check vóór vertrek altijd je Reisplanner.

Ga goed voorbereid op pad

Als je dit weekend op stap gaat, bereid je treinreis dan goed voor. Zo werkt ProRail het hele weekend aan de bovenleidingsportalen op het traject Rotterdam - Gouda. Er kunnen geen treinen rijden. Kijk op www.ns.nl voor een goed reisadvies. Dat geldt ook voor andere trajecten, we werken komend weekend vooral 's nachts op verschillende locaties, maar de werkzaamheden starten 's avonds op verschillende tijden. Wil je niet voor verrassingen komen te staan, kijk dan tijdig op je Reisplanner.

ProRail verbetert het spoor

Ruim een miljoen reizigers maken dagelijks gebruik van de trein. Ons spoornetwerk wordt intensief gebruikt en moet goed onderhouden worden. Dat doen we bij voorkeur 's nachts en in de weekenden om de reiziger zo min mogelijk tot last te zijn.

 

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers