Weekendwerk: opgelet tussen Rotterdam en Gouda

/ Nieuwsbericht
Om ons druk bereden spoornetwerk in goede conditie te houden werkt ProRail in het weekend van 18 en 19 februari op verschillende plaatsen in het land aan het spoor. Komend weekend doen we dat vooral 's nachts. Tussen Rotterdam en Gouda werken we ook overdag. Check vóór vertrek altijd je Reisplanner.
ProRail werkt vaak in het weekend aan het spoor om zo min mogelijk hinder te veroorzaken

Ga goed voorbereid op pad

Als je dit weekend op stap gaat, bereid je treinreis dan goed voor. Zo werkt ProRail het hele weekend aan de bovenleidingsportalen op het traject Rotterdam - Gouda. Er kunnen geen treinen rijden. Kijk op www.ns.nl voor een goed reisadvies. Dat geldt ook voor andere trajecten, we werken komend weekend vooral 's nachts op verschillende locaties, maar de werkzaamheden starten 's avonds op verschillende tijden. Wil je niet voor verrassingen komen te staan, kijk dan tijdig op je Reisplanner.

ProRail verbetert het spoor

Ruim een miljoen reizigers maken dagelijks gebruik van de trein. Ons spoornetwerk wordt intensief gebruikt en moet goed onderhouden worden. Dat doen we bij voorkeur 's nachts en in de weekenden om de reiziger zo min mogelijk tot last te zijn.