Werkterrein bij 2e Daalsedijk voor Sinterklaas opgeruimd

Nieuws

17 oktober 2016

De spoorvernieuwing rond Utrecht Centraal nadert de ontknoping: de laatste buitendienststellingen staan voor de deur. Dat betekent dat de aannemer U-CentRaal niet alleen voorbereidingen treft voor deze laatste werkzaamheden, maar dat ook de eerste opruimwerkzaamheden starten. Nog voor Sinterklaas is de bouwkeet afgebroken en het werkterrein aan de 2e Daalsedijk leeg- en opgeruimd.

Voor de spoorvernieuwing bij Utrecht Centraal zijn veel materiaal en materieel nodig, zoals een bouwkeet, wissels, spoorstaven, shovels en kranen. De aannemer gebruikt voor de opslag hiervan het werkterrein aan de 2e Daalsedijk. Dit terrein wordt leeggehaald tussen 24 oktober en 1 december.

Toename vrachtverkeer

Omwonenden van het werkterrein en de reguliere  transportroute over de 2e Daalsedijk krijgen tussen 24 oktober en 1 december tijdelijk te maken met een flinke toename van het vrachtverkeer. Dit vrachtverkeer rijdt overdag tussen 7.00 en 19.00 uur. Mogelijk ondervindt u als omwonende tijdelijk meer hinder van deze opruimwerkzaamheden in de vorm van geluid en verkeer.

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers