Werkzaamheden

Nieuws

10 juli 2019

Er is al hard gewerkt aan diverse spoorprojecten in de omgeving van Naarden-Bussum. We staan op dit moment aan de vooravond van een lange buitendienststelling op het spoor in deze omgeving. Er rijden dan 23 dagen geen treinen. Over de werkzaamheden, locaties, planning en de te verwachten hinder zullen we nader informeren. Bewoners die in de buurt van het spoor wonen, krijgen een dezer dagen een brief waarin we nader ingaan op alle werkzaamheden.

In 2018 en in de eerste helft van 2019 zijn voorbereidende werkzaamheden uitgevoerd in aanloop naar een 23-daagse buitendienststelling waarin het meeste werk moet gebeuren.
De buitendienststelling start in de nacht van 2 op 3 augustus en loopt door tot en met maandag 26 augustus. Deze maandag verwachten we om 5.00 uur weer in dienst te gaan. In deze periode wordt dag en nacht gewerkt aan het spoor door Naarden-Bussum en nabij de Voormeerpassage. De werkzaamheden gaan geluid, licht, stof, trilling en verkeershinder met zich meebrengen.

Meer over:

Meer nieuws

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers