Veel zomerwerk op de planning

Ook deze zomer werken we op verschillende plekken aan spoor en stations. Dit jaar meer dan ooit. Reizigers dienen rekening te houden met minder of geen treinen en omwonenden met eventuele overlast.

Lees meer

Werkzaamheden aan damwanden Stadshagen opgeschoven

Nieuws

8 februari 2017

Voor het maken van de bouwkuip voor de nieuwe onderdoorgang (tunnel voor auto's en fietsers) onder het spoor in Stadshagen worden buispalen geboord en damwanden ingetrild. Deze werkzaamheden zouden oorspronkelijk plaats vinden tussen maandag 6 en vrijdag 17 februari.

De planning is aangepast: deze werkzaamheden vinden plaats tussen maandag 20 februari en vrijdag 3 maart.

Deze werkzaamheden aan de noordzijde van het spoor vinden overdag en door de week plaats (tussen 07:00 en 19:00 uur). Deze werkzaamheden veroorzaken geluid- en of trillingshinder. Wij begrijpen dat dit vervelend voor u kan zijn. Onze mensen proberen daarom zoveel mogelijk rekening te houden met de omgeving. Bijvoorbeeld door machines niet langer aan te zetten dan strikt noodzakelijk is. Vanuit oogpunt van zorgvuldigheid wordt het bouwproces nauwlettend gevolgd met meetapparatuur die op panden in de nabijheid wordt aangebracht.

 

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers