Werkzaamheden aan het spoor 11/12 maart

Nieuws

9 maart 2017

In het weekend van 11 en 12 maart vinden werkzaamheden plaats ter voorbereiding op de omvangrijke werkzaamheden aan het spoor in de 2e helft van april.

De werkzaamheden in het weekend van 11 en 12 maart bestaan onder andere uit het aanvoeren van verschillende materialen zoals spoorstaven en dwarsliggers, plaatsen van bovenleidingsblokken en palen, plaatsen van betonvoeten voor de nieuwe seinen en het verwijderen van een deel van de huidige perronkap. Omdat de verf van de perronkap verontreinigd is, nemen we extra beschermingsmaatregelen. 

De werkzaamheden aan het spoor in dit weekend zijn ter voorbereiding van de omvangrijke werkzaamheden in de 2 helft van april. In de periode van 16 tot en met 30 april passen we onder andere de sporenlayout aan, brengen de ruwbouw van de perrontunnel in en bouwen perron 1 en het middenperron af.

Tijdens de werkzaamheden rijden er geen treinen. Wilt u reizen met de trein? Kijk dan voor actuele reisinformatie op www.ns.nl. Of raadpleeg 9292 voor een reisadvies op maat, via www.9292.nl

 

 

 

 

Meer over:

Meer nieuws

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers