Werkzaamheden aan het spoor tussen Eindhoven Centraal en Weert

Nieuws

16 februari 2023

ProRail werkt van woensdag 22 februari 1:00 uur tot en met vrijdagochtend 3 maart 5:00 uur aan het spoor tussen Eindhoven Centraal en Weert. In deze periode rijden er geen treinen tussen Eindhoven en Weert. Er worden stop- en snelbussen ingezet.

Overwegen gesloten

De werkzaamheden bestaan uit het vervangen van ballast, spoorstaven, dwarsliggers en overwegen. Tijdens de werkzaamheden zijn de overwegen op dit traject tijdelijk of geheel afgesloten. Gele borden geven een omleidingsroute aan.

Het betreft de volgende overwegen: Hofstraat, Tongelresestraat en Doornakkerweg in Eindhoven en de overweg Emopad in Geldrop. Ook de overwegen Industrieweg, Het Heike/Euvelwegen en Het Heike/Pastoor Thijssenlaan in Heeze, de overweg Oostrikkerweg in Sterksel en de overweg Stationsstraat in Maarheeze zijn tijdelijk of geheel afgesloten tijdens de werkzaamheden.

Welke overweg wanneer precies afgesloten is, lees je in dit document (pdf).

Snel- en stopbussen  

Van woensdag 22 februari 1:00 uur tot en met vrijdag 3 maart 5:00 uur rijden er geen treinen tussen Eindhoven Centraal en Weert. NS zet stop- en snelbussen in.

De snelbussen rijden rechtstreeks tussen Eindhoven Centraal en Weert. De stopbussen rijden van Eindhoven naar Geldrop, Heeze, Maarheeze en Weert. Op 3 maart start om 5:00 ’s ochtends de normale dienstregeling weer.

Ga voorbereid op reis  

Raadpleeg voor jouw vertrek de NS Reisplanner. Houd rekening met extra overstappen en extra reistijd die kan oplopen tot ongeveer dertig minuten.    

Naar de NS Reisplanner

Meer over:

Meer nieuws

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers