Werkzaamheden aan spoor in Zevenaar

Nieuws

4 juli 2016

In opdracht van ProRail voert aannemer Dura Vermeer van zaterdag 9 tot en met dinsdag 26 juli werkzaamheden uit op het spoor in Zevenaar.

Dura Vermeer voert het werk uit in het gebied tussen viaduct de Aa bij Groessen en Kwartiersedijk bij Babberich (Duitse grens). Het meeste werk wordt uitgevoerd ten oosten van overweg Kerkstraat in Zevenaar tot aan de Duitse grens. Hier vervangt de aannemer het bestaande spanningssysteem van 1500 Volt door een nieuw systeem van 25 kiloVolt, het systeem waar de Betuweroute op rijdt. De omgeving van het spoor is inmiddels met een bewonersbrief schriftelijk geinformeerd.

Gevolgen treinverkeer

Tijdens de werkzaamheden rijden de treinen tussen Arnhem – Winterswijk v.v.. Er rijden geen internationale treinen tussen Arnhem en Duitsland. Wilt u reizen met de trein? plan uw reis dan op www.arriva.nl, www.breng.nl of check vooraf de reisplanner op www.ns.nl of www.9292.nl

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers