Werkzaamheden Amsterdam Centraal: fietsenstalling zuidoostzijde

Nieuws

Gepubliceerd op 19 juni 2017 - Laatste update: 16 augustus 2020 12:38 uur

Op dit moment vernieuwt ProRail de zuidooststalling van Amsterdam Centraal. Deze zomer zijn de werkzaamheden afgerond en nemen we de fietsenstalling weer in gebruik. Eén van de laatste werkzaamheden is het verwijderen van de hellingbaan, de trap en de keermuur voor het gebouw “De Oost”.

Zaterdag 24 juni start de aannemer met de sloop van de trap. Aansluitend brengt de gemeente Amsterdam een hemelwaterafvoer aan op deze locatie. Vervolgens worden de hellingbaan en de trap op de daarna volgende vrijdagmiddagen en zaterdagen verwijderd.

We verwachten dat de sloopwerkzaamheden op 15 juli 2017 zijn afgerond. De werkzaamheden starten om 08.00 uur met de werkzaamheden en eindigen uiterlijk om 19.00 uur. De aannemer neemt maatregelen om de hinder voor u zoveel mogelijk te beperken. Desondanks ondervinden omwonenden mogelijk hinder van de werkzaamheden in de vorm van geluid.

Meer over:

Meer nieuws

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers