Werkzaamheden op en rond Amersfoort Centraal

We werken in Amersfoort om het belangrijke knooppunt klaar te maken voor de toekomst. Treinen rijden minder of helemaal niet, maar de stad blijft bereikbaar.

Lees meer

Werkzaamheden bij Haren lopen uit UPDATE

Nieuws

3 september 2018

Bij Haren werkt aannemer Reimert Bouw en Infrastructuur in opdracht van ProRail en zijn sporen buiten dienst. Helaas zit het in de werkzaamheden tegen en lopen we vertraging op. We betreuren de overlast die dat voor reizigers geeft. De werkzaamheden zullen naar verwachting tot 20u duren. Tot die tijd rijden er bussen in plaats van treinen en adviseren we voor vertrek de reisplanner te raadplegen.

Pech

De werkzaamheden zijn vrijdag 31 augustus begonnen en zouden tot en met zondag 2 september duren. Helaas liep de aannemer bij het begin al vertraging op, onder andere door pech met materieel. We werken met man en macht om zo snel mogelijk weer treinen te kunnen laten rijden. De werkzaamheden zijn voor een nieuwe onderdoorgang die bij het station Haren aangelegd wordt.

 

Meer over:

Meer nieuws

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers