Werkzaamheden bij spoor ter hoogte van Amsterdam Rijnkanaal

Nieuws

31 januari 2017

Onder de noemer OV SAAL (Openbaar Vervoer Schiphol – Amsterdam – Almere – Lelystad) maakt ProRail het spoor klaar voor de toekomst. Bij Almere heeft ProRail twee keersporen en aan beide kanten van het spoor geluidschermen gebouwd. In Weesp moeten er ter hoogte van het Amsterdam Rijnkanaal betonnen taludtrappen worden aangebracht en een opstelterrein voor nooddiensten ingericht.

De werkzaamheden vinden plaats van maandag 30 januari tot en met vrijdag 17 februari.
Vanaf maandag 30 januari tot en met vrijdag 4 februari 2017 moet u rekening houden met voorbereidende werkzaamheden, zoals verwijderen hekwerk en begroeiing op het spoortalud.
Er zijn verkeersregelaars aanwezig.


Van maandag 6 februari tot en met vrijdag 17 februari 2017 is het Spoorpad voor alle verkeer afgesloten.
Het Spoorpad ter hoogte van het Amsterdam Rijnkanaal wordt tijdelijk afsloten in verband met het inhangen van de trappen en het inrichten van een opstelterrein voor de nooddiensten.
Omleiding: via Kanaalpad, Flevolaan, IJsselmeerlaan, Pampuslaan, Bloemdalerweg en Hogeweyselaan. De omleiding wordt op locatie met borden aangegeven.

Lees voor meer informatie de bewonersbrief van 31 januari 2017 (pdf)

Meer over:

Meer nieuws

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers