Wisselgesprek in Amersfoort: Wat is jouw wens voor ProRail?

Nieuws

20 januari 2016

Tijdens de nieuwjaarsborrel vroegen wij afgevaardigden van het ministerie, de Tweede Kamer, vervoerders, reizigersorganisaties, gemeentes en provincies: 'Wat is jouw wens voor ProRail in dit nieuwe jaar?'

Bekijk: Wisselgesprek in Amersfoort: Wat is jouw wens voor ProRail?

Feedback, tips en mooie verhalen

Heel Nederland heeft een mening over reizen met de trein en over ProRail. Daarom krijgen we dagelijks via mail, telefoon en social media veel tips, vragen en klachten binnen. Nu trekken wij zelf het land in en zoeken jou met onze "babbelbox" op om te horen wat je van ons vindt. Wat gaat goed, wat kan beter en welk verhaal wil je delen? Van de opnames worden korte filmpjes gemaakt en uiteraard gaan we met de feedback aan de slag.

Volgende stop

In Rotterdam was de aftrap, vervolgens ging het Wisselgesprek naar Breda en Alkmaar. Dit jaar trapten we af tijdens de nieuwjaarsborrel in Amersfoort en hierna zullen we het noorden van het land aandoen. Tot die tijd kun je tips en wensen natuurlijk delen op Twitter @ProRail.

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers