Wisselgesprek op Rotterdam Centraal

Nieuws

11 november 2015

Weet jij eigenlijk wat ProRail doet? Welke boodschap heb jij voor medereizigers? En wat wil je aan ons kwijt? Wij vroegen het aan reizigers op Rotterdam Centraal. Dat leverde bijzondere fragmenten op!

Bekijk: Wisselgesprek op station Rotterdam Centraal

Feedback, tips en mooie verhalen

Heel Nederland heeft een mening over reizen met de trein en over ProRail. Daarom krijgen we dagelijks via mail, telefoon en social media veel tips, vragen en klachten binnen. Nu trekken wij zelf het land in en zoeken jou op om te horen wat je van ons vindt. Wat gaat goed, wat kan beter en welk bijzonder verhaal wil je delen? Van de opnames worden korte filmpjes gemaakt en uiteraard gaan we met de feedback aan de slag.

Wat we doen

Zoals je in het filmpje ziet weten veel reizigers het niet: Wat doet ProRail nou eigenlijk? Wij zijn verantwoordelijk voor het spoorwegnet van Nederland: aanleg, onderhoud, beheer en veiligheid. We verdelen als onafhankelijke partij de ruimte op het spoor, regelen het treinverkeer, bouwen en beheren stations en leggen nieuwe sporen aan. Ten slotte onderhouden we bestaande sporen, wissels, seinen en overwegen. En NS? Dat lees je natuurlijk op hun website

Volgende stop: Breda

In Rotterdam was vorige maand de aftrap. Volgende week gaan wij met het Wisselgesprek naar het volgende station. Wil jij ook wat kwijt? Kom dan woensdag 18 november naar station Breda. Geen tijd? Deel je tips en verhalen op Twitter @ProRail.

 

Reizigers spreken een babbelboxboodschap in voor @ProRail op Rotterdam Centraal > https://t.co/CTRfxwmwtM

— Dagblad Metro (@Metro) 11 november 2015

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers