Wisselgesprek: Zeg, wat vind jij er eigenlijk van?

Nieuws

23 december 2015

Met zingende kerstbomen, oliebollen, een fanfare en luid applaus werd de traverse van het vernieuwde station Alkmaar geopend. 'Wat vind jij ervan?' vroegen wij reizigers met het Wisselgesprek.

Bekijk: Wisselgesprek Alkmaar: Wat vind jij van het vernieuwde station?

Opening traverse

De opening was een bijzonder feestje voor de reiziger, maar ook voor de gemeente Alkmaar, NS en ProRail. Samen met aannemer Strukton en architect VenhoevenCS architecture+urbanism is station Alkmaar in anderhalf jaar tijd in het nieuw gestoken. Inclusief nieuwe fietsenstallingen. Zo wordt het reizen van en naar station Alkmaar nog comfortabeler.

Wisselgesprek: feedback, tips en mooie verhalen

Heel Nederland heeft een mening over reizen met de trein en over ProRail. Daarom krijgen we dagelijks via mail, telefoon en social media veel tips, vragen en klachten binnen. Nu trekken wij zelf het land in en zoeken jou op om te horen wat je van ons vindt. Wat gaat goed, wat kan beter en welk bijzonder verhaal wil je delen? Van de opnames worden korte filmpjes gemaakt en uiteraard gaan we met de feedback aan de slag.

Volgende stop

In Rotterdam was de aftrap, vervolgens ging het Wisselgesprek naar Breda en Alkmaar. Volgend jaar gaan we naar de provincie Utrecht en zullen we het noorden van het land aandoen. Tot die tijd kun je tips en verhalen natuurlijk delen op Twitter @ProRail.

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers