Zandtransport binnenkort voorlopig klaar

Nieuws

27 november 2017

Het zandtransport voor de aanleg van het derde spoor is voor dit jaar binnenkort afgerond. Van maandag 27 november t/m vrijdag 1 december 2017 rijden we in ieder geval nog. Zaterdag 2 december en maandag 4 december wordt er mogelijk ook nog zand gereden, afhankelijk van de productie die we komende week halen. In de tweede helft van januari en de eerste helft van februari zal er gedurende vier weken opnieuw zandtransport plaatsvinden voor de aanleg van het derde spoor.

Andere werkzaamheden

Het zandtransport is dus binnenkort klaar, voor dit jaar. Tot het einde van december vinden er overdag nog wel andere werkzaamheden plaats aan de noordzijde van het spoor:

  • Aanbrengen van een stalen damwand voor de keerwand tussen de Kwartiersedijk en de Duitse grens (tot vrijdag 8 december);
  • Slopen van een deel van de tunnel Kwartiersedijk (tot vrijdag 22 december);
  • Aanbrengen van funderingspalen voor het nieuwe geluidscherm vanaf de brug Kloosterpad tot de tunnel Kwartiersedijk (maandag 4 december t/m vrijdag 15 december).

 

 

Meer over:

Meer nieuws

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers