Zondag 21 februari opgelet tussen Utrecht Centraal - 's-Hertogenbosch

Nieuws

18 februari 2016

Wil je zondag 21 februari a.s. met de trein tussen 's-Hertogenbosch en Utrecht reizen? Check dan vooral voor vertrek de reisplanner van je vervoerder. We werken 's nacht en zondag overdag aan nieuwe bovenleidingen en seinen. NS zorgt voor snel- en stopbussen op dit traject. Je komt dus wel op je bestemming!

Spoorvernieuwing rond Utrecht

2016 is de laatste etappe van de spoorvernieuwing rond Utrecht. Het emplacement wordt aan de noord- en zuidzijde omgebouwd en toekomstbestendig gemaakt. Zo gaat het aantal sporen tussen Utrecht Centraal en Utrecht Lunetten van vier naar acht. Ook bouwen we nieuwe dive-unders bij Lunetten zodat treinen elkaar niet meer hoeven te kruisen. Eind van dit jaar nemen we de nieuwe voorzieningen in gebruik. In de toekomst kunnen er meer treinen rijden, en zo blijven we mooi in de pas met het toenemend aantal reizigers. Utrecht Centraal telt dagelijks 285.000 reizigers en dat worden er 360.000 in de komende tien jaar.

Ga je een beurs bezoeken?

Met het voorjaar voor de deur gaat het kriebelen op allerlei fronten. Wil je zondag 21 februari met de trein naar de Jaarbeurs voor de MOTORbeurs of de Fiets- en Wandelbeurs, of naar de RAI voor de Huishoudbeurs? Check dan vooraf je reis in de reisplanner via de site van NS of mobiel via de Reisplanner Xtra app. Dan kom je niet voor verrassingen te staan.

 

 

 

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers