Zonnig weekend(werk) voor de boeg

Tropische temperaturen komend weekend. Prachtig weer om er op uit te trekken. Maar check wel je reisplanner van tevoren. Op diverse plaatsen werken we dit weekend aan het spoor.
Leggen van spoor voor Randstadspoor

Weert – Eindhoven

Tussen Weert en Eindhoven vernieuwen we diverse delen van het spoor. Dat is nodig om het spoor in goede conditie te houden. Tijdens de werkzaamheden is er geen treinverkeer mogelijk en is er vervangend vervoer. Bezoekers van de Brabantsedag in Heeze kunnen voor extra informatie de website van de Brabantsedag raadplegen. 

Arnhem – Ede

Ook tussen Arnhem en Ede werken we aan het spoor. Ter hoogte van Wolfheze werken we aan de geluidsschermen. Mensen kunnen gebruikmaken van omreisroutes of bussen.

Drie maanden vooruit

ProRail werkt ook in 2016 continu aan het onderhouden en verbeteren van het spoor. Op deze kaart vind je alle geplande werkzaamheden met treinhinder, ook voor de komende drie maanden. De reisplanner van de vervoerder is tien dagen van tevoren bijgewerkt. Daarin staat wat onze werkzaamheden voor jouw treinreis betekenen. Check je reisplanner dus voor vertrek! Ben je nieuwsgierig naar hoe spoorvernieuwing tot stand komt? Het tienstappenplan (link is external)laat zien hoe het werkt; van het idee tot het moment dat de treinen weer gaan rijden.

Gepubliceerd op