Drie minuten stil

Aanstaande zaterdag 20 april, om 22.30 uur, ligt het treinverkeer drie minuten stil. Het is een signaal: geweld in het openbaar vervoer moet stoppen. ProRail ondersteunt dit protest.

Lees meer

Vrijdag reparatie van spoor tussen Uitgeest en Alkmaar

Nieuws

9 mei 2019

Door een spoedreparatie van een overweg bij Castricum rijden er in de nacht van donderdag 9 op vrijdag 10 mei én tot begin van vrijdagmiddag geen treinen tussen Uitgeest en Alkmaar. NS zet bussen in. De reparatie duurt naar verwachting tot 14 uur vrijdagmiddag. ProRail betreurt de overlast.

Nachtwerk

In het spoor van de overweg bij Castricum is woensdag 8 mei een breuk ontdekt. Op dit moment rijden treinen stapvoets over de overweg, maar het spoor moet wel worden vernieuwd. Dat gaat vannacht gebeuren en de werkzaamheden nemen naar verwachting 13 uur in beslag. Het is een complexe reparatie omdat de sporen liggen 'ingegoten' in de overweg. De nieuwe sporen moeten uitharden in de gietmassa en dat kost tijd. Om de hinder zoveel mogelijk te beperken beginnen we 's nachts om 01.00 uur. Als de werkzaamheden volgens planning verlopen zijn we vrijdagmiddag om 14 uur klaar. 

Reisplanner

NS zet vrijdagochtend bussen in. Check de reisplanner voor vertrek voor de actuele situatie.

 

Meer over:

Meer nieuws

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers