Veel zomerwerk op de planning

Ook deze zomer werken we op verschillende plekken aan spoor en stations. Dit jaar meer dan ooit. Reizigers dienen rekening te houden met minder of geen treinen en omwonenden met eventuele overlast.

Lees meer

Tracébesluit : Agenda

30 juni 2022 - sluiting beroepstermijn
Er was tot 29 juni mogelijkheid om in beroep te gaan bij de Raad van State. Ingediende beroepen worden inhoudelijk door de Raad van State behandeld. Indieners krijgen de mogelijkheid om hun beroep toe te lichten in een zitting en eventueel nog nadere stukken in te sturen. De staatssecretaris krijgt de mogelijkheid (in samenspraak met ProRail) te reageren op het beroepsschrift. Na de zitting vindt beraadslaging plaats door de rechters en volgt er uiteindelijk een uitspraak.

2 juni 2022 - inloopbijeenkomst
Nog vragen naar aanleiding van de informatie over het tracébesluit? Op donderdag 2 juni 2022 tussen 20:00 en 21.30 uur organiseerden wij een inloopbijeenkomst in Wijkcentrum Titus Brandsma, Tweede Oude Heselaan 386 in Nijmegen.

19 mei tot en met 29 juni 2022
De periode om in beroep te gaan bij de Raad van State. Op Platform Participatie staat precies omschreven hoe je beroep in kunt stellen.

19 mei tot en met 29 juni 2022
Alle documenten zijn vanaf woensdag 18 mei tot en met woensdag 29 juni in te zien op Platform Participatie.

Op papier zijn de stukken vanaf woensdag 18 mei tot en met woensdag 29 juni in te zien bij:

  • Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat
    Rijnstraat 8, Den Haag, 070-4568999 (uitsluitend op afspraak)
  • Provincie Gelderland
    Huis der Provincie, Markt 11, Arnhem, 026-3599999
  • Gemeente Nijmegen
    Stadswinkel, Mariënburg 30, Nijmegen, 14-024

Het kan voorkomen dat je een afspraak moet maken als je de documenten wilt inzien. Houd hier rekening mee en neem vooraf telefonisch contact op met de locatie om te vragen wanneer je er terecht kunt.

18 mei 2022
Publicatie Tracébesluit in de Staatscourant, regionale en lokale nieuwsmedia.

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers