Kom je bij ons trouwen? Op Utrecht Centraal

Iedere dag ontmoeten mensen elkaar op Utrecht Centraal, om samen te reizen, koffie te drinken óf de allereerste date. Die eerste keer dat je elkaar ging zien. Op Utrecht Centraal. Die broek met die schoenen? Die rok? Nah. Dat overhemd doet het altijd goed. Van het één komt het ander, en als je gaat trouwen, kun je dat maar beter goed doen. Kom je bij ons trouwen op 7 december? Jullie unieke dag op een unieke locatie.
Trouw jij op 7 december #opUtrechtCentraal met de liefde van je leven?
Trouw jij op 7 december #opUtrechtCentraal met de liefde van je leven?

Op 7 december opent de nieuwe stationshal van Utrecht Centraal en alleen op die dag kan er écht getrouwd worden op Utrecht Centraal: in de stationshal ten overstaan van je vrienden, familie en iedereen die toevallig langsloopt. Wij regelen de locatie, de ambtenaar van de burgerlijke stand, de fotograaf en de film, jullie regelen de stralende glimlach en dé kus.

Trouw jij op Utrecht Centraal?

Ieder stel dat op 7 december wil trouwen in de stationshal kan zich aanmelden. Mail uiterlijk vrijdag 14 oktober naar stationsgebied@utrecht.nl en vertel ons waarom je vindt dat juist jullie de kans moeten krijgen te trouwen op Utrecht Centraal. Eén stel wordt vervolgens gekozen op basis van de meest overtuigende motivatie.

Trouwen is serious business

Trouwen is een serieuze zaak, dus er gelden wel een aantal wettelijke voorwaarden.

ProRail opent

In Nederland reizen steeds meer mensen met de trein. Ook worden meer en meer goederen over het spoor vervoerd. Deze groei zet in de toekomst door. Daar zijn betrouwbaar spoor én grotere, comfortabelere stations voor nodig. Hier werkt ProRail hard aan en dat werpt zijn vruchten af. Zo openen we veel vernieuwde stations, kijk maar eens op prorail.nl/openingen. #oputrechtcentraal

Gepubliceerd op