Nog 7 dagen doorwerken bij Zwolle

Nieuws

9 juli 2018

Bij Zwolle zijn we nu over de helft: nog 7 dagen te gaan, want 16 juli rijden er weer treinen! Medewerkers van Strukton Rail en ProRail werken 24/7 met man en macht om de 'verbeterklus' geklaard te krijgen. ProRail baas Pier Eringa kwam vrijdag zelf poolshoogte nemen.

Spoorsysteem verbeteren

Op verschillende plaatsen zijn op het hoogtepunt 175 werknemers in 4.500 diensten continu aan het werk. Een megaklus waarbij de aannemer tegelijkertijd werkt aan de sporen, wissels, bovenleiding, treinbeveiliging en perrons. We verbeteren met deze werkzaamheden het hele 'spoorsysteem' voor meer treinen en betere verbindingen. 

Bezoek van baas ProRail

De voortgang zit er goed in en we liggen op schema. Pier Eringa, president-directeur van ProRail, kwam op vrijdag 6 juli naar Zwolle om de mannen en vrouwen een hart onder de riem te steken en zijn waardering uit te spreken voor het vele werk dat zij verrichten. Kijk hier voor foto's, o.a. van het werkbezoek van Pier Eringa.

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers