De werkzaamheden vervolgen!

Ook in de tweede week van de buitendienststelling wordt er weer volop gewerkt aan de werkzaamheden op het traject Zwolle – Kampen. Na het slechte weer van vorige week deze week gelukkig met beter weer.

De eerste bovenleidingfunderingen en –palen zijn geplaatst. Aankomend weekend wordt het eerste bovenleiding draad over de overweg Nieuwe Veerallee getrokken. Daarnaast zal deze overweg de komende dagen nog verbreed gaan worden. In het algemeen zijn er deze week veel kabel- en leidingwerkzaamheden uitgevoerd.

Vanaf de Nieuwe Veerallee volgen we het traject richting de Blalobrug, waar we zijn begonnen met het verhogen (opvijzelen) van de brug. 

Webcam

Bij het toekomstige station van Stadshagen wordt alles voorbereid op het inrijden van de onderdoorgang volgende week vrijdag de 23e. Via een webcam kun je 24/7 de werkzaamheden in de gaten houden. Check de beelden hier: http://prorail.bouwwebcam.nl/stadshagen/ In Kampen is begonnen met het herinrichten, daar zijn de eerste contouren van het nieuwe perron al zichtbaar.

Afsluiting overwegen 

Door de werkzaamheden zullen er, de aankomende we(e)k(en), overwegen tussen Zwolle – Kampen gesloten zijn. Op de projectpagina: https://www.prorail.nl/projecten/zwollekampen/nieuws/5-juni-start-werkzaamheden-zwolle-kampen staat een overzicht met de afgesloten overwegen en de bijbehorende data.

Gepubliceerd op