Herstel bovenleiding na eerdere aanrijding

Nieuws

12 oktober 2017

Op maandag 11 september jl. heeft een vrachtwagen de bovenleiding van de Kamperlijn geraakt. De vrachtwagen had de kraan nog omhoog staan en trok de bovenleiding mee bij het oversteken van het spoor in de Oosterlandenweg in IJsselmuiden. Tijdens zes avonden/nachten in de periode tussen maandag 23 oktober en donderdag 2 november vinden herstelwerkzaamheden plaats. Er rijden 's avonds na ongeveer 20.15 uur bussen in plaats van treinen tussen Zwolle en Kampen.

Herstelwerkzaamheden bovenleiding

Door de aanrijding is bovenleiding over ruim een kilometer beschadigd geraakt. De bovenleiding wordt nu hersteld. Deze herstelwerkzaamheden vinden plaats in de avond vanaf 20:15 uur en duren tot 05:15 uur de volgende ochtend. Het gaat om de avond en nacht van: 

  • maandag 23 op dinsdag 24 oktober
  • dinsdag 24 op woensdag 25 oktober
  • woensdag 25 op donderdag 26 oktober

en

  • maandag 30 op dinsdag 31 oktober
  • dinsdag 31 oktober op woensdag 1 november
  • woensdag 1 op donderdag 2 november

Bussen in plaats van treinen

Tijdens bovenstaande momenten rijden er in de avonduren bussen in plaats van treinen tussen Zwolle en Kampen. Check voor vertrek de reisplanner op www.ns.nl
 

 

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers