Stabiliseren bovenleidingspalen in Kampen

Afgelopen week zijn er ritten met de nieuwe elektrische treinen uitgevoerd. Deze nachtelijke ritten liepen volgens verwachting. Wel bleek dat een aantal palen voor de bovenleiding nabij station Kampen aangepast te moeten worden: de grond onder deze palen vereist meer fundering en verankering zodra er met de nieuwe trein en snelheid gereden wordt.

Nachtelijke werkzaamheden

De werkzaamheden om deze bovenleidingspalen aan te pakken voeren we deze week in de avond- en nachtelijke uren uit. Reizigers moeten op donderdag- en vrijdagavond (30 november en 1 december) vanaf 21:00 rekening houden met vervangend vervoer. Op zondag 3 december rijden de eerste treinen vanaf 10.00 uur.
Ook omwonenden kunnen hinder ondervinden van deze werkzaamheden. Daarom proberen onze mensen zoveel mogelijk rekening te houden met de omgeving. Bijvoorbeeld door machines niet langer aan te zetten dan strikt noodzakelijk is.

Wat WaarWanneer
Werkzaamheden aan de bovenleiding (fundaties en verankeringen)Nabij de Oosterlandenweg in KampenDonderdag 30 november, 21:00-vrijdag 1 december, 05:00 uur
idem idemVrijdag 1 december, 21:00-zaterdag 2 december, 05:00 uur
idem idemNacht van zaterdag 2 op zondag 3 december (01:00-06:00 uur) 

 

Gepubliceerd op