Toegankelijkheid : Video's toegankelijkheid stations

Bekijk hier alle video's over de toegankelijkheid op de stations in Nederland.

Bekijk: Hoe maken we stations toegankelijk voor iedereen? Een uitleg over hoe we dat doen Bekijk: Eenduidige voorspelbare routegeleiding op stations voor reizigers met een visuele beperking? Bert en Hilda leggen uit hoe het werkt Bekijk: All stations have clear and predictable tactile routes and braille signs on stair banisters and lifts. How does that work? Bert and Hilda are your guides Bekijk: Voelbare plattegronden van stations maken het mogelijk voor reizigers met een visueel beperkten om vooraf goed te weten hoe u uw weg kunt vinden naar het juiste perron. Marga Zwanenburg legt uit hoe het werkt Bekijk: We maken op alle stations drempelvrije routes naar het perron Bekijk: Waarom staat het station niet vol met bankjes?

Laat je spoorwens in vervulling gaan!

Voor veel mensen is het een grote droom om te ervaren hoe het is om te werken op en rond het spoor. En die droom kan tijdens de Spoorwensdagen in vervulling gaan.

Lees meer

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers