9 dagen aan het werk rond Utrecht

ProRail vernieuwt alle sporen rond Utrecht en legt nieuwe sporen aan. Daardoor kunnen er in de toekomst 150 treinen per uur van en naar Utrecht rijden, terwijl dat er nu 100 per uur zijn. Van zaterdag 9 juli tot en met zondag 17 juli gaan we weer een flinke stap zetten. In die periode rijden er minder treinen van en naar Utrecht. Check vóór vertrek de Reisplanner van NS.
De sporen rond Utrecht worden vernieuwd
De sporen rond Utrecht worden vernieuwd

Wat gaan we doen?

Gedurende negen dagen werken we aan de vernieuwing van de perrons 5 en 6 en gaan we aan de slag met de beveiligingssystemen. Eind augustus zetten we de volgende grote stap. Dan is de spoorvernieuwing voor een groot deel afgerond. Utrecht krijgt er dan een station bij: Utrecht Vaartsche Rijn.

Reisinformatie

Door de werkzaamheden rijden er van zaterdag 9 juli tot en met zondag 17 juli minder treinen van en naar Utrecht. Reizigers moeten rekening houden met langere reistijden, vaker overstappen, omreizen via een andere route, drukke treinen en reizen met de bus in plaats van met de trein. Advies; check voor vertrek de Reisplanner van NS of kijk op www.ns.nl/treinverkeerutrecht

Gepubliceerd op

Gerelateerde projecten