Van de heuvels naar de Friese meren? Bereid je voor!

Reis je deze zomer van Maastricht naar Groningen of van Oost- naar West-Nederland? Heerlijk wandelen door het heuvelland van Limburg of op koopjesjacht in de stad? Voor alle bestemmingen geldt: reis je met de trein? Vergeet dan niet om je treinreis vooraf te plannen, want ook deze zomer worden sporen en stations op tal van plekken vernieuwd.

Vernieuwing spoor

Zo zijn we in diverse weekenden van juli en augustus aan de slag op station Maastricht. We plegen daar onderhoud aan perronkappen en de loopbrug. Iets verder naar het noordoosten op het spoortraject Leiden – Alphen aan de Rijn – Bodegraven en op het traject Alphen aan de Rijn – Gouda gaan we gedurende 9 dagen volop aan de bak: we passen perronhoogtes aan, bouwen en vernieuwen spoorwegonderdoorgangen, perrons en wissels en we vervangen een bovenleidingsmast. Wil je meer weten over deze of andere geplande werkzaamheden tijdens de zomermaanden? Ga dan naar prorail.nl/vernieuwt.

Utrecht Centraal

Voor een betrouwbare spoorverbinding rondom Utrecht vernieuwt ProRail ook in juli en augustus het spoor en de perrons rondom station Utrecht Centraal. Door de sporen meer in rechte banen te leggen, wordt een soepelere doorstroming van meer treinen mogelijk. Meer weten over de werkzaamheden rondom Utrecht? Op onze site staat een folder  met uitgebreide informatie of download de gratis nieuwsapp Spoorvernieuwing Utrecht uit de Appstore, Playstore of Windowsphonestore

Voorbereid op reis

Dus ben je van plan om op pad te gaan? Bereid je voor en check de reisplanner van je vervoerder en voorkom zo onaangename verrassingen.  
 

 

Gepubliceerd op