Routebeschrijving Admiraal Helfrichlaan, Utrecht

Met de trein

De Admiraal Helfrichlaan ligt op ongeveer 15 minuten lopen van station Utrecht Centraal. Verlaat het station via de uitgang Jaarbeurszijde en steek het Jaarbeursplein recht over. Steek de Croeselaan schuin naar rechts over en loop om het kantoorpand van SNS Reaal heen. Volg de Graadt van Roggenweg tot over de brug. Ga de eerste straat naar links. Dit is de Overste den Oudenlaan. Het gebouw staat op de kruising van de Overste den Oudenlaan en de Admiraal Helfrichlaan, aan uw linker hand.
Bus nr. 7, richting Kanaleneiland stopt voor de deur. Halte: Overste den Oudenlaan.

Met de auto

Het is vanuit alle richtingen het eenvoudigst om via het knooppunt Oudenrijn (ten zuidwesten van Utrecht) naar de Admiraal Helfrichlaan te rijden.

Van knooppunt Oudenrijn naar Admiraal Helfrichlaan

Volg op het knooppunt Oudenrijn de richting Utrecht Centrum en neem de afslag Centrum (8). Neem op de eerstvolgende rotonde de eerste afslag (Martin Luther Kinglaan) richting Utrecht Centrum. Blijf Utrecht Centrum volgen via het 24 Oktoberplein. U rijdt de Graadt van Roggenweg op en neemt de 3e afslag rechts (direct na het Shell tankstation), dit is de Overste den Oudenlaan. Het kantoorpand bevindt zich direct aan uw linker hand op de kruising Overste den Oudenlaan / Admiraal Helfrichlaan.

Parkeren

Indien u bent aangemeld door uw contactpersoon en er een parkeerplaats voor u is gereserveerd, kunt op het parkeerterrein van de Admiraal Helfrichlaan parkeren. Sla bij de stoplichten op de kruising Overste den Oudenlaan / Admiraal Helfrichlaan linksaf om het kantoorgebouw heen. Neem meteen de 1e afslag naar links. U kunt zich melden bij de receptie via de intercom.

Indien er geen parkeerplaats voor u is gereserveerd, rijdt u bij de stoplichten op de kruising Overste den Oudenlaan / Admiraal Helfrichlaan rechtdoor richting het parkeerterrein P4 Jaarbeurs. Vervolgens neemt u de 1e afslag naar links, naar de Truus van Lierlaan. Op P4 kunt u uw auto parkeren.

Adm. Helfrichlaan

Admiraal Helfrichlaan 1
3527 KV Utrecht
088 231 3300

Postadres:
Postbus 2038
3500 GA UTRECHT