Routebeschrijving De Inktpot, Utrecht

Met de trein

De Inktpot ligt vlakbij Utrecht Centraal. Loop in het station richting centrum. Bij het verlaten van het station ga je rechtsaf. Neem de trap naar beneden en loop rechtdoor in de richting van een hoge zilverkleurige toren. Loop langs deze toren en dan nog een klein stukje door. Je kijkt nu tegen De Inktpot aan, een groot gebouw van bakstenen. De hoofdingang vind je als je links gaat en dan rechts.

Met de auto

Het is vanuit alle richtingen het eenvoudigst om via het knooppunt Oudenrijn (ten zuidwesten van Utrecht) naar De Inktpot te rijden.

Naar Oudenrijn vanuit de richting Amersfoort

Volg de A28 richting Utrecht. Volg op het knooppunt Rijnsweerd de A27 richting Breda. Ga vervolgens na 6,5 kilometer op het knooppunt Lunetten de A12 op richting Den Haag. Na 5,4 kilometer ben je op het knooppunt Oudenrijn. Zie Van knooppunt Oudenrijn naar De Inktpot voor het vervolg.

Naar Oudenrijn vanuit de richting Arnhem

Neem de A12 richting Utrecht. Vervolg op knooppunt Lunetten de A12 richting Den Haag. Na 5,4 kilometer ben je op het knooppunt Oudenrijn. Zie Van knooppunt Oudenrijn naar De Inktpot voor het vervolg.

Naar Oudenrijn vanuit de richting Den Bosch / Eindhoven

Neem de A2 richting Utrecht/Amsterdam tot knooppunt Oudenrijn. Zie Van knooppunt Oudenrijn naar De Inktpot voor het vervolg.

Naar Oudenrijn vanuit de richting Den Haag / Rotterdam

Volg de A12 richting Utrecht tot knooppunt Oudenrijn. Zie Van knooppunt Oudenrijn naar De Inktpot voor het vervolg.

Naar Oudenrijn vanuit de richting Amsterdam

Volg de A2 richting Utrecht, neem voor knooppunt Oudenrijn de afslag Centrum (8) en neem dan de derde afslag op de rotonde, richting Utrecht Centrum. Zie Van knooppunt Oudenrijn naar De Inktpot voor het vervolg.

Van knooppunt Oudenrijn naar De Inktpot

Volg op het knooppunt Oudenrijn de richting Utrecht Centrum en neem de afslag Centrum (8). Neem op de eerstvolgende rotonde de eerste afslag (Martin Luther Kinglaan) richting Utrecht Centrum. Blijf
Utrecht Centrum volgen via het 24 Oktoberplein. Houd voorbij de Jaarbeurs rechts aan richting Centrum en ga onder het spoor door via de Daalsetunnel. Ga na de tunnel rechtsaf de Catharijnebaan op en
vervolgens rechts de parallelweg op (Catharijnesingel). Neem bij de derde verkeerslichten de eerste weg rechts. Je bent aangekomen op Moreelsepark.

De Inktpot (hoofdkantoor)

Moreelsepark 3
3511 EP Utrecht
T: 088 231 3000

Postadres:
Postbus 2038
3500 GA Utrecht