Routebeschrijving naar Central Post, Rotterdam

Met de trein

Central Post ligt op loopafstand van Rotterdam Centraal. Via de voorzijde (uitgang Centrum) neemt u de uitgang links langs het Service Center en loopt u richting het gebouw Central Post. Het gebouw ligt tussen het spoor en het gebouw van Nationale Nederlanden. U kunt zich aanmelden op de 9e etage bij onze receptie.

Met de auto

Naar Central Post vanaf de A20 (Utrecht)

Neem vanaf de A20 afslag 14 (Centrum). Volg de borden Centrum. U rijdt nu op de Schiekade. Rijd recht door bij de verkeerslichten en rijd onder het spoor door. Bij de Hofpleinrotonde neemt u de eerste afslag (Weena). Sla bij de eerste straat rechtsaf de Poortstraat in. Rijdt de Poortstraat uit en ga aan het eind naar rechts. De ingang van de parkeergarage is aan uw linkerhand. Nadat u uw auto heeft geparkeerd, neemt u de liften aan de westkant. Op de 9e verdieping kunt u zich aanmelden bij onze receptie.

Naar Central Post vanaf de A16 (Dordrecht/Breda)

Vanaf de A16 neemt u afslag 25 (Centrum). Volg de borden Centrum, u rijdt dan op de Maasboulevard. Ga bij de verkeerslichten ter hoogte van de Erasmusbrug naar rechts. U rijdt nu op de Coolsingel. Bij de Hofpleinrotonde neemt u de derde afslag. Sla bij de eerste straat rechtsaf de Poortstraat in. Rijdt de Poortstraat uit en ga aan het eind naar rechts. De ingang van de parkeergarage is aan uw linkerhand. Nadat u uw auto heeft geparkeerd, neemt u de liften aan de westkant. Op de 9e verdieping kunt u zich aanmelden bij onze receptie.

Parkeren

Bezoekers van ProRail kunnen op de bezoekerplekken parkeren. U dient vooraf te reserveren. Bij het parkeerdek kunt u zich via de intercom aanmelden. Deze plekken zijn in beperkte mate beschikbaar. Omdat Central Post aan het station zit, is het raadzaam om met het openbaar vervoer te komen.

Central Post

Delftseplein 27j
3013 AA Rotterdam
088 231 4800

Postadres:
Postbus 2038
3500 GA UTRECHT