Routebeschrijving naar De Veste, Eindhoven

Met de trein

De Veste ligt recht tegenover het NS-station Eindhoven. Loop vanuit de stationshal naar de uitgang aan de stadszijde en steek bij het zebrapad meteen de weg over. Aan de overkant houdt u rechts aan. Op de hoek vindt u de ingang van De Veste. De receptie bevindt zich op de vierde etage.

Met de auto

Naar De Veste vanuit Amsterdam, Utrecht en Den Bosch (A2)

Volg Eindhoven Noord/Helmond tot aan de binnenring. Sla hier linksaf (richting Helmond) tot aan de rotonde. Ga vervolgens rechtdoor (richting Maastricht), bij de eerste stoplichten rechtsaf (Tongelresestraat). Volg deze weg tot aan het bruggetje over het Eindhovens Kanaal. Sla meteen na de brug rechtsaf. Rijd door tot aan de kruising, ga rechtdoor. Bij de volgende kruising rechtsaf. U bent nu op de Vestdijk, deze komt uit op het 18 Septemberplein. Rijd door tot aan de stoplichten, het gebouw De Veste ligt nu aan uw rechterkant, op de hoek. U moet nu om het gebouw De Veste heen rijden. Bekijk hieronder de parkeermogelijkheden bij De Veste.

Naar De Veste vanuit Breda / Tilburg (A58)

Neem vanaf de A58/E312 de afslag Eindhoven Centrum. Rijd tot aan de rotonde en sla hier rechtsaf. Ga bij de eerste kruising rechtdoor. Tweede kruising linksaf (Hastelweg). Blijf deze weg volgen tot aan een T-splitsing met aan de linkerkant een hoge woontoren. Sla hier rechtsaf de Keizersgracht op en blijf de weg volgen tot u het Van Abbe museum aan uw linkerhand heeft. Sla hier linksaf. Bij de tweede kruising linksaf, de Vestdijk op, deze komt uit op het 18 Septemberplein. Rijd door over de Vestdijk tot het vierde stoplicht, het gebouw De Veste ligt nu aan uw rechterkant, op de hoek. U moet nu om het gebouw De Veste heen rijden. Bekijk hieronder de parkeermogelijkheden bij De Veste.

Naar De Veste vanuit Antwerpen, Venlo (A67/E34) en Maastricht (A2/E25)

Neem vanaf de snelweg op de rotonde afslag Eindhoven Centrum. Bij de volgende rotonde gaat u rechtdoor (Leenderweg). De Leenderweg gaat automatisch over in de Stratumsedijk. Rechts aanhouden de Hertogstraat in, deze loopt over in de Vestdijk die vervolgens op het 18 Septemberplein uitkomt. Rijd door over de Vestdijk tot het vijfde stoplicht, het gebouw De Veste ligt nu aan uw rechterkant, op de hoek. U moet nu om het gebouw De Veste heen rijden. Bekijk hieronder de parkeermogelijkheden bij De Veste.

Parkeermogelijkheden nabij De Veste (betaald parkeren)

Ga bij de stoplichten rechtsaf de Stationsweg op. Ga bij het station naar links, rijdt langs de voorkant van het station, rechtdoor ziet u het parkeerterrein Stationsplein. Ga bij de stoplichten rechtsaf de Stationsweg op en rijdt het station, aan de linkerkant gelegen, voorbij. Na het station vindt u verderop aan uw linkerkant parkeerterrein Fuutlaan.

De Veste

18 Septemberplein 30
5611 AL Eindhoven
088 231 4000

Postadres:
Postbus 2038
3500 GA UTRECHT