Routebeschrijving naar VLTC Amsterdam

Met de trein

VLTC Amsterdam bevindt zich op loopafstand (circa 5 minuten) van Amsterdam Centraal. Via de uitgang IJ-zijde verlaat u het station en slaat u linksaf De Ruyterkade op. Vervolgens loopt u rechtdoor tot na het gebouw van de Kamer van Koophandel, De Ruyterkade 5. Hier gaat u links en op de hoek ziet u de hoofdingang van het VLTC gebouw. U kunt zich melden bij de portier.  

Met de auto

Naar VLTC Amsterdam vanuit noordelijke of oostelijke richting (A10)

Neem op de A10 de afslag S114, (Centrum / Artis) richting Piet Heintunnel. Rijd door de Piet Heintunnel en ga aan het einde van de tunnel rechts de Piet Heinkade op. Deze gaat over in de De Ruyterkade. Rijd voorbij Amsterdam Centraal, Havengebouw en de Kamer van Koophandel en waar de weg een haakse bocht naar rechts maakt, slaat u linksaf (Westerdokskade). Na 25 meter gaat u naar links en komt u bij de ingang van het terrein van VLTC Amsterdam.U kunt zich via de intercom melden.

Naar VLTC Amsterdam vanuit westelijke richting (A10)

Neem op de A10 de afslag S102 (Westpoort 3000-9000). Rijd onder aan de afslag naar rechts (Transformatorweg). Volg verder Transformatorweg, Spaarndammerdijk, Tasmanstraat, Van Diemenstraat, Westerdoksdijk. Op het einde van de Westerdoksdijk (bij Politie te Water) maakt de doorgaande weg een bocht naar links. Dit is het begin van de De Ruyterkade. Sla hier rechtsaf, de Westerdokskade op. Na 25 meter gaat u naar links en komt u bij de ingang van het terrein van VLTC Amsterdam. U kunt zich via de intercom melden.

Parkeren

Er is gelegenheid tot parkeren. Als u zich bij de intercom bij de hellingbaan heeft gemeld, rijdt u via de hellingbaan naar boven. Het parkeerterrein is aan uw rechterhand.

VLTC Amsterdam

De Ruyterkade 4
1013 AA Amsterdam
088 231 2000

Postadres:
Postbus 2038
3500 GA UTRECHT