Veel zomerwerk op de planning

Ook deze zomer werken we op verschillende plekken aan spoor en stations. Dit jaar meer dan ooit. Reizigers dienen rekening te houden met minder of geen treinen en omwonenden met eventuele overlast.

Lees meer

Leveranciers : Inhuur en bedrijfsvoering

Bij ProRail werken ruim 4800 medewerkers. Dat zijn professionals die impact maken op onze samenleving. Soms hebben wij expertise nodig van buitenaf. Bijvoorbeeld vanwege piekbelasting. Of omdat we specifieke kennis net niet in huis hebben. Dan huren we medewerkers tijdelijk in.

Tijdelijke opdrachten

ProRail werft en huurt interim-professionals en uitzendkrachten in voor tijdelijke opdrachten. Dat doen wij via onze gecontracteerde inhuurpartners in de domeinen Techniek, ICT en Bedrijfsvoering. ProRail Recruitment draagt hier zorg voor én adviseert in de zoektocht naar geschikte interim-professionals en uitzendkrachten.

Partners

Inhuurkrachten huren wij uitsluitend in via gecontracteerde inhuurpartners. Ben je leverancier van personeel of zzp’ers? Ook als niet-gecontracteerde partij is het mogelijk om met ProRail samen te werken. Dat kan door je te registreren via Harvey Nash (bedrijfsvoering en ICT), Samen voor het Spoor (techniek) of Career Rebels (uitzendkrachten).

Het inhuurbeleid van ProRail

Wij huren interim-professionals en uitzendkrachten in op basis van ons inhuurbeleid. De belangrijkste uitgangspunten van dit beleid zijn:

  • Maximaal 36 uur per week
  • Maximale inhuurperiode van twee jaar
  • Tarief gelijk aan het gecontracteerde tarief inhuurpartners
  • Voor inhuur met betrekking tot de IAO-schalen geldt een maximaal WNT-tarief.
  • Inhuur van zzp in overleg met vigerende wet- en regelgeving. Dit is ter beoordeling aan de gecontracteerde inhuurpartners.

Inkoop per domein

ProRail is afnemer van diverse producten en diensten in het bedrijfsvoeringsdomein (communicatie, HRM, facilitair en adviesdiensten). Per domein hebben wij een specifieke marktbenaderingsstrategie. Ons uitgangspunt daarbij is dat we een eerlijke marktwerking en duurzaamheid nastreven.

In het bedrijfsvoeringsdomein streven we naar duurzame relaties met onze partners. Dit doen wij door de opgave van de business centraal te stellen. En door zoveel mogelijk gebruik te maken van de aanwezige kennis en kunde van de markt. ProRail zoekt partners die duurzaamheid verankerd hebben in hun organisatie en de ambitie hebben zich hierin verder door te ontwikkelen.

Vragen over inhuur?

Heb je vragen over onze werkwijze? Neem dan contact op met de afdeling Recruitment. Bel 088-2314200 of gebruik het contactformulier. Meer informatie vind je ook op onze vacaturewebsite.

WerkenbijProRail.nl

Contact

Bij ProRail is de inkoopkennis Bedrijfsvoering gebundeld. Heb je als leverancier of partner van ProRail vragen over aanbestedingen of inkoop in dit domein? Neem dan contact op met onze afdeling Procurement.

Gebruik het contactformulier Gebruik het contactformulier

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers