Samenwerken aan het spoor : Leveranciers

ProRail verbindt, verbetert, verduurzaamt. Dat is onze ambitie. Deze ambitie vraagt om slimme oplossingen, kennisdeling en innovatie. Daarom zoeken wij partners die samen met ons het spoor klaar willen maken voor de toekomst.

De marktvisie 

Elk jaar koopt ProRail voor circa 2 miljard in bij ingenieursbureaus, aannemers, leveranciers van materialen, IT-bedrijven en overige dienstverleners. Met hen werken we samen volgens de marktvisie.

Daarbij streven wij naar:  

  • een plezierige samenwerking,  
  • een eerlijke risicoverdeling met respect voor elkaars belangen,  
  • een eerlijk rendement voor alle partijen, en 
  • dat we in onze aanbestedingen zowel voorspelbaar als vernieuwend zijn.

Inkoop 

Inkoop is voor ProRail een instrument om duurzaamheid, circulariteit en innovatie mogelijk te maken. Werk jij al met ons samen? Of wil je graag met ons samenwerken? Je vindt hier alle informatie die je nodig hebt. 

Samenwerken in coronatijd

Nieuwsgierig naar onze uitgangspunten om het spoor veilig en berijdbaar te houden in coronatijd? Lees het in de brief van Ans Rietstra, de COO van ProRail. Het coronavirus en alle bijbehorende maatregelen raken ook de samenwerking tussen ProRail en zijn leveranciers. In dit document (pdf) lees je over onze werkwijze in tenders in deze uitzonderlijke periode. 

Samenwerken in coronatijd (pdf)

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers