Samenwerken : Overheden

Alleen als we goed samenwerken, presteert het spoor optimaal. Daarom hecht ProRail veel waarde aan een goede relatie met bestuurders.

Wensen en mogelijkheden

De overheid kan ook als opdrachtgever op ons rekenen. Wil je een aanpassing laten doen in het spoor? Een station laten bouwen bij een nieuwbouwwijk? Of een overweg vervangen door een tunnel?

Nieuwe plannen?

ProRail verbindt mensen, steden en bedrijven per spoor, nu en in de toekomst. Dat kunnen wij alleen als onze verbindende taak goed wordt meegenomen bij het leggen van de ruimtelijke puzzel en het maken van nieuwe ruimtelijke plannen. Wij zien daarin veel kansen voor duurzame bereikbaarheid.

Lees meer Lees meer

Afwegingsproces

In een zorgvuldig afwegingsproces onderzoeken wij de wensen en mogelijkheden. Ook de uitvoering is bij onze vakmensen in goede handen. Heb je plannen voor jouw gemeente of provincie? Neem dan contact met ons op. Onze regionale accountteams helpen je graag verder.

Wil je meer weten over het proces? Dit lees je in de Beschrijving Procedure Derdenwerken.

Beschrijving Procedure Derdenwerken

Contact

Heb jij als medewerker van een (regionale) overheidsorganisatie vragen over het spoor? Onze regionale accountteams helpen je graag verder. Zij zijn ook beschikbaar voor vragen van andere organisaties, zoals havenbedrijven, luchthavens, veiligheidsregio's of belangenorganisaties.

Neem contact op Neem contact op

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers