: Mango of vanille?

Bryan en Myrthe nemen je in deze aflevering mee naar Lunteren, een belangrijk punt op de Vallelijn waar normaal gesproken 72 treinen per dag rijden. Belangrijk dus dat het station toegankelijk is voor iedereen. Daar zorgen bouwmanager Hawre Kader en zijn team deze zomer voor. “Straks kunnen rolstoelgebruikers hier zelfstandig de perrons op en de trein in.”

Werken in de vakantie

Een supermooie klus waarbij we duurzame materialen gebruiken. Zo zijn er bijvoorbeeld CO2-neutrale keerwanden geplaatst. Om het station klaar te maken voor de toekomst moet er wel gewerkt worden in de zomervakantie. Voor de mannen in Lunteren geen enkel probleem. Het enthousiasme en de passie voor het vak spat er vanaf.  

Dat enthousiasme moet natuurlijk worden beloond. Bryan en Myrthe sleepten de ijskar dit keer naar Lunteren om die ene belangrijke vraag te stellen: mango of vanille?  

Bekijk hier aflevering 2 van Zomerwerk: 

Bekijk: Is Lunteren team mango of team vanille?

Laat je spoorwens in vervulling gaan!

Voor veel mensen is het een grote droom om te ervaren hoe het is om te werken op en rond het spoor. En die droom kan tijdens de Spoorwensdagen in vervulling gaan.

Lees meer

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers