Werkzaamheden op en rond Amersfoort Centraal

We werken in Amersfoort om het belangrijke knooppunt klaar te maken voor de toekomst. Treinen rijden minder of helemaal niet, maar de stad blijft bereikbaar.

Lees meer

Hoe anders je ook wilt zijn : Voor de trein is iedereen gelijk

Iedereen wil graag bijzonder zijn. Maar hoe anders jij ook bent dan de rest; voor de trein is iedereen gelijk. Hou je hoofd erbij. Want jouw grote dromen kunnen zo vervlogen zijn als je niet oplet rond het spoor.

Misschien droom je ervan ...

... om levens te redden als dokter. Of wil je rijk worden met bitcoin en crypto. Je wilt wellicht een famous gamer of kampioen E-sports zijn, of juist profvoetballer, -basketballer of -skater; je droomt misschien dat je volle zalen laat dansen op jouw beats; je gaat de wereld en het klimaat verbeteren of in luxe leven als Instagram beauty influencer. Of je wilt reizen maken met je trips als traveling artist of digital nomad ...

Opletten is van levensbelang

Het wordt steeds drukker op het spoor. Meer mensen, meer treinen en daardoor ook meer kans op risicovolle situaties. Bij veel (bijna-)ongevallen op en rond het spoor zijn jongeren betrokken. Wees voorzichtig op het perron en bij overwegen. Maak een selfie alléén op een plek waar dat mag en waar dat veilig is. Wacht tot de rode lichten gedoofd zijn en hou altijd afstand van het spoor. Ben je ervan bewust dat er gevaren zijn. Wij willen dat jij je dromen waar kunt maken. Dat wil jij toch ook? Opletten rond het spoor is van levensbelang.

Bekijk hieronder de vier campagnevideo's.

Bekijk: Model of topsporter... Juul & Marcus Bekijk: Producer of dokter... Nasseem & Lenny Bekijk: Gamer of milieu-activist... Meike & Liam Bekijk: Wereldverbeteraar of kunstenaar... Max & Jadyn

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers