Werkzaamheden op en rond Amersfoort Centraal

We werken in Amersfoort om het belangrijke knooppunt klaar te maken voor de toekomst. Treinen rijden minder of helemaal niet, maar de stad blijft bereikbaar.

Lees meer

Raildagen 2024

  • Datum:20 september 2024 - 21 september 2024
  • Tijd:10:00 - 16:00 uur

Ontdek de wereld van ProRail

Tijdens de Raildagen ben je van harte welkom in het hoofdkantoor van ProRail: de Inktpot. Laat je verrassen tijdens exclusieve rondleidingen en boeiende workshops.

Ontdek hoe ProRail zorgt voor een veilig en betrouwbaar spoorwegnetwerk, continu werkt aan innovaties om het spoor te verbeteren, en zich inzet voor duurzaamheid. Bereid je voor op een inspirerende dag vol kennis en inzichten!

Zodra het programma voor deze dagen bekend is, lees je er hier meer over.

De Inktpot

Een leuke extra tijdens de Raildagen is de kans om binnen te kijken in de iconische Inktpot. Dit indrukwekkende gebouw is normaal gesloten voor publiek. Je krijg nu een unieke blik op de rijke geschiedenis van het spoor en de plek waar ons belangrijke werk wordt uitgevoerd.

Spoor- en treinliefhebbers, studenten op zoek naar carrièremogelijkheden, vrienden en familie, iedereen is welkom. Toegang is gratis.

Voor deelname aan de rondleidingen en workshops is het noodzakelijk om je vooraf aan te melden. Dit kan vanaf 15 augustus via de link die hier geplaatst wordt.

Bekijk alle details over de Raildagen Bekijk alle details over de Raildagen

Lees hier meer over de Inktpot Lees hier meer over de Inktpot

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers