Veel zomerwerk op de planning

Ook deze zomer werken we op verschillende plekken aan spoor en stations. Dit jaar meer dan ooit. Reizigers dienen rekening te houden met minder of geen treinen en omwonenden met eventuele overlast.

Lees meer

Arjen Boersma benoemd als directeur ICT bij ProRail

Nieuws

8 december 2020

Arjen Boersma wordt met ingang van 15 december benoemd als directeur ICT bij ProRail. Arjen nam deze functie al waar sinds het vertrek Henk Bothof op 1 september van dit jaar. Arjen werkt dertien jaar bij ProRail en heeft in zijn loopbaan diverse functies binnen de ICT organisatie vervuld.

Vitale functie

COO Ans Rietstra is blij met de benoeming van Arjen: “Ik ben er trots op dat we voor deze functie binnen ProRail een buitengewoon goede directeur ICT hebben kunnen vinden. ICT is een vitale functie voor ProRail en die is bij Arjen in zeer goede handen. Ik wens Arjen heel veel succes als onze nieuwe directeur ICT.”

Een vitale functie die bij Arjen in zeer goede handen is.

Ans Rietstra COO bij ProRail

Verder bouwen

Arjen heeft veel zin in zijn nieuwe functie en wil heel graag verder bouwen aan een sterke ICT organisatie. Jaren geleden stond hij mede aan de basis van de vorming van de huidige bedrijfseenheid ICT en sindsdien heeft hij er steeds met veel plezier gewerkt. Arjen: “Ik vind het een eer om vanuit de tijdelijke vervanging nu het vertrouwen te krijgen om deze functie definitief te mogen doen en echt heel mooi om vanuit de eigen organisatie deze stap te maken. Ik kijk er enorm naar uit om samen met de collega’s van ICT ProRail naar een mooie toekomst te brengen en daarmee een bijdrage te leveren aan de belangrijke functie die ProRail in de samenleving heeft.”

Meer over:

Meer nieuws

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers