Benaissa el Hammadi nieuwe directeur Assetmanagement

Nieuws

6 juni 2023

De Raad van Bestuur van ProRail heeft Benaissa el Hammadi benoemd tot directeur Assetmanagement. El Hammadi is nu nog werkzaam als directeur Assetmanagement bij Stedin. Hij zal op 1 augustus in dienst treden.

Ruime ervaring

Benaissa is 47 jaar, heeft bedrijfskunde gestudeerd aan de Erasmusuniversiteit in Rotterdam en is sinds 2015 directeur Assetmanagement bij Stedin. In die rol is hij verantwoordelijk voor het ontwikkelen en vernieuwen van de elektriciteits- en gasnetten en het onderhoud daarvan.

Ik kijk ernaar uit om samen de groeiende behoefte aan die duurzame mobiliteit mogelijk te maken.

Benaissa el Hammadi directeur Assetmanagement bij ProRail

Reacties

COO Birgit Otto: "Ik ben blij dat Benaissa ProRail komt versterken. Zijn ruime ervaring op het gebied van assetmanagement en zijn persoonlijkheid zullen goed van pas komen bij het versterken van onze afdeling Assetmanagement."

Benaissa: "Ik vind het een voorrecht dat ik na jaren aan de energietransitie te hebben mogen werken, bij ProRail aan een andere grote maatschappelijke opgave mag beginnen: de duurzame mobiliteit van morgen. Ik kijk ernaar uit om, samen met bevlogen ProRailers en alle partners, de groeiende behoefte aan die duurzame mobiliteit mogelijk te gaan maken."

Meer over:

Meer nieuws

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers