Danou Veenhof nieuwe regiodirecteur Noord Oost

Nieuws

Gepubliceerd op 12 mei 2022

Danou Veenhof start per 1 juli als regiodirecteur in Noord Oost. Danou was sinds 2019 landelijk manager Techniek en manager Architectuur & Techniek bij Asset Management. Als regiodirecteur wordt Danou het aanspreekpunt voor de bestuurlijke partners in de noordelijke en oostelijke provincies, zoals lokale en regionale overheden en andere publieke en private organisaties. Met deze partijen gaat zij samenwerken op een groot aantal spoordossiers.

Zorgen voor verbinding

“Als landelijk manager Techniek heeft Danou de technische wereld verbonden met AM, andere afdelingen van ProRail en ook met de buitenwereld”, zegt John Voppen. “Juist het zorgen voor verbinding en oog hebben voor ieders belang zijn kwaliteiten die van grote waarde zijn voor de uitdagingen waar de regio en ProRail voor staan. Ik heb alle vertrouwen dat Danou als persoon en met haar ervaring en kennis van ProRail en de spoorwereld samen met onze collega’s uit de regio een wezenlijke bijdrage aan onze ambities in Noord Oost Nederland zal leveren. Ik kijk uit naar onze samenwerking.”

Ik heb veel zin om mij in te spannen voor nog betere en duurzame mobiliteit in deze mooie regio.

Danou Veenhof regiodirecteur bij ProRail

Schouders eronder

Danou: “Ik kijk er enorm naar uit om kennis te maken met de collega’s in de regio en alle stakeholders. Er speelt veel, zoals vernieuwing van spoor en stations, verduurzamen van diesellijnen, sluiting van NABO’s en dit is nog maar een greep uit het vele werk dat de komende jaren op de planning staat. Ik heb veel zin om samen met alle stakeholders en de collega’s de schouders eronder te zetten en me in te spannen voor nog betere en duurzamere mobiliteit in deze mooie en uitgestrekte regio.”

Meer over:

Meer nieuws

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers